Els projectes

El col·lectiu teixeix a l’individu i l’individu teixeix el col·lectiu

 

Ens interessa portar a l’espai públic àmbits de la nostra realitat que necessiten ser compartits, expressats i visibilitzats amb l’objectiu de generar espais socials inclusius que facilitin la participació de la màxima diversitat de persones per posar en valor, reflexionar, sensibilitzar i/o combatre prejudicis i discriminacions socials que formen part de la nostra societat.

 

Les accions artístiques es desenvolupen mitjançant el diàleg i la interacció amb les persones que transiten per l’espai públic on duem a terme les performances. A mesura que les persones participen, l’acció pren forma i deixa rastre com a obra d’art col·lectiva, que reflecteix visualment i amplifica el conjunt d’opinions, expressions i reflexions sobre el tema que es tracta.

 

Intentem posar la mirada a temàtiques que mouen allò que ens importa, que condicionen la nostra naturalesa i els nostres comportaments socials encara que sovint siguin tabús o aspectes silenciats pels sistemes de creences assumits com a part de la nostra identitat.

Treballem entorn de:


El nostre procés de creació i investigació constant ens porta a incorporar altres eixos temàtics en funció de les necessitats que percebem.Veure vídeo: 'Com treballem?'