Han confiat en nosaltres


Des del 2013 hem dut a terme més de 200 accions artístiques arreu de Catalunya. Aquesta tasca ha estat possible gràcies a la iniciativa i la confiança de responsables d’organismes públics, ajuntaments i entitats privades que han confiat en nosaltres. Gràcies per brindar-nos l’oportunitat de fer arribar aquestes experiències a tanta gent i per seguir apostant per als nostres projectes!


Gràcies

Diputació de Barcelona

 Oficina d'Igualtat i Ciutadania

Oficina de Cooperació al Desenvolupament
Ajuntaments:

Cardedeu, Manlleu, Olot, Mataró, Badalona, Berga, Martorell, Vic, Tona, Alella, Vilafranca, Manresa...Altres organismes públics

com les Mancomunitats de la Conca d’Òdena i La Plana, els Consells Comarcals d’Osona, el Maresme i del Berguedà.Confien en nosaltres

Opinions


Tècnics ajuntaments

Donar veu… i fer un pas per mi és una acció que va més enllà, va més en dins. És un laboratori on es posen en joc totes les posicions, opinions i opcions, una representació -a petita escala- del que les persones percebem com a violències i com ens relacionem amb elles. És una acció molt interessant, en un format totalment diferent, que ens permet recollir el sentir i pensar del poble.”


Ruth Fuertes. Igualtat de Gènere de l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

"He pogut constatar que la vostra manera de fer, afavoreix que la gent s’apropi i arribi a expressar sentiments/vivències/opinions, que, d’entrada, sembla difícil que puguin fer un dissabte de mercat, així per les bones.”


Núria Branzuela, Àrea d’Igualtat, Salut i Cooperació de l’Ajuntament de la GarrigaParticipants

”Cal que ens mirem als ulls, cal que ens escoltem més i tot serà més fàcil. Llibertat i respecte. Moltes gràcies Mireies!”

"Jo no conec gais, lesbianes, transsexuals, intersexuals, asexuals. Jo conec persones, molt bones persones. Amb aquesta actuació heu fet reflexionar a tothom.”

“Me ha producido emoción”

confien-4
premia