Altres formats


La creació artística ofereix un ventall ampli de possibilitats a l’hora de plantejar-nos el tractament de continguts i situacions que sovint són complexes d’abordar. Permet adaptar i transformar les temàtiques en diferents formats que ajuden a activar la nostra creativitat i obrir-nos a noves maneres de pensar i sentir.


Oferim propostes de formació i creació adaptades a les necessitats dels contextos i els públics a les que van dirigides.

Formació

Formació Es proporcionen recursos per treballar amb les persones a l’espai públic i vivenciar les característiques essencials de l’art participatiu. Aquestes sessions formatives estan dirigides especialment als agents socials. Les sessions es poden programar en formats intensius o adequar la temporalització en funció de les necessitats del grup.


Taller "Les Veus" Proposta de creació i reflexió col·lectiva per tractar els temes que treballem a l’espai públic. Dirigit tant a grups de joves com d’adultes.

Taller d’Art comunitari Taller de llarga durada en el que es desenvolupa un projecte d’art comunitari entorn d’una temàtica social i que finalitza amb una acció artística o presentació a l’espai públic.

Conferències o xerrades per donar a conèixer o compartir la nostra experiència en l'art participatiu, en el treball a l'espai públic i en com abordar temàtiques que ens interpel·len a totes. Dirigida a tots els públics.

Facilitació per a accions comunitàries després de la performance, amb les mireies, una persona que desenvolupa projectes d'acció comunitària i els agents interessats del municipi per donar continuïtat al què ha passat a l'espai públic.

Creació

Projectes en línia: SALTA ALS ULLS és la creació d’una acció col·lectiva per fer-se visible a l’espai públic. Acompanyem a les participants en un procés creatiu per obrir opcions de comunicació i visibilització i, alhora, fomentar la seva continuïtat en el municipi.

Dissenyem accions artístiques amb el col·lectiu i per al col·lectiu Ideem i coordinem accions artístiques que s’adapten i complementen les activitats programades en els municipis amb motiu de celebracions determinades, actes culturals o esportius. Les accions les preparem i les treballem amb i per als col·lectius que ens fans els encàrrecs.

Creem i desenvolupem perfomances específiques per a un context o en relació a una temàtica. Arrel dels encàrrecs que hem rebut han nascut nous projectes.

  

Concurs de Cartells Contra la Violència de Gènere a Berga celebrat amb motiu del 25 N. En el marc d’aquest concurs dirigit als joves de Berga vam programar al llarg de la nit un taller i diverses accions amb la complicitat de 8 joves de la ciutat.Performance a diferents barris o zones del municipi dins el mateix marc d’acció per incloure les diverses realitats i contextos socials del municipi. Recomanem finalitzar amb una presentació pública de les veus recollides.

A Badalona, el 25N 2019, ho vam fer a quatre barris.

premia
taller-les-veus–cardedeuExposicions / Instal·lacions artístiques 

A partir del material generat a les accions artístiques ideem exposicions o instal·lacions que permeten donar continuïtat i relat al que ha succeït a l’espai públic. Les exposicions o instal·lacions  es fan en espais adaptats per a exposar i on puguin tenir més sentit. 
cardedeu2